MDA Telecom

Solutions

Mobiele abonnementen

Mobiele telefonie geschikt voor particuliere, kmo’s, onderwijs/overheidsinstellingen en grootzakelijke bedrijven.

Wij maken gebruik van het strafste Proximus netwerk van België

 

Cloud telefonie

Met Cloud telefonie bent u steeds bereikbaar, waar u ook bent, op het moment dat u wenst. U kan bereikbaar zijn via uw computer, alsook via de smartphone applicatie, alsook via uw klassieke bureautelefoon.

Als 3CX partner kunnen wij de installatie en onderhoud verzorgen van het #1 communicatiesysteem.

Network Security

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en installeren van netwerkapparatuur. Is uw apparatuur up-to-date? Werkt alles nog zoals het hoort ?

Nood aan een beveiligings-audit van uw IT infrastructuur? Neem gerust contact met ons op.

Hardware

Naast onze software, leveren wij ook ICT apparatuur die tastbaar is.

U kan bij ons terecht voor ons assortiment aan netwerkapparatuur voor het interne netwerk en firewalls, alsook WiFi en vaste telefoontoestellen met/zonder headset.

Altijd voor u klaar

Niets is zo vervelend dan in een situatie te komen waarbij u tijdens een technisch probleem het slachtoffer wordt van een kat-en-muisspel tussen leveranciers. Dit kost u niet alleen veel tijd, maar zorgt bijkomend voor ontevredenheid bij u en uw collega’s. Bij een vraag of probleem volstaat het om onze supportdiensten in te lichten.

Indien nodig zorgen onze technisch opgeleide collega’s voor de communicatie met de
achterliggende partijen. Dit zorgt ervoor dat u zich in alle vertrouwen verder kan focussen op uw business. Wij zijn steeds te bereiken via e-mail op support@mda-telecom.eu of via de telefoon op 09 277 03 70.

Telefoontoestellen

Erkend SIP-operator

Het BIPT (Belgisch Instituut voor Postdiensten en Telecom) die toeziet op de regulariseren van de Belgische telecommarkt heeft MDA Telecom officieel erkend als SIP-operator. Met deze erkenning brengen wij onze dienstverlening naar een hoger niveau.

Nu klanten beroep kunnen doen op de MDA Call Services voor de connectiviteit krijgen wij ook
meer grip op telefonieconnecties en verloopt de installatie stukken efficiënter.

Nieuwsberichten

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

nl_BEBE-NL